Salut és viure sense por. Ens visiten Maria Hamlin i Erika Arteaga a Barcelona.
08/06/2022
Avui hem donat la benvinguda a la Erika Arteaga i la Maria Hamlin al pati de Quepo on hem preparat una trobada amb activistes catalanes. Compartirem experiències, punts de vista i estratègies per defensar i repensar els models de salut arreu.

Erika Arteaga Cruz és metgessa, coordinadora del Círculo de industrias extractivas y salud del Movimiento para la Salud de los Pueblos, coordinadora de la xarxa d’Ambient de ALAMES, part del Parlament Plurinacional i Popular de Dones i Organitzacions feministes.

També és professora de Salut Pública a l’USFQ i PhD en salut col·lectiva, mediambient i societat per la Universidad Andina Simón Bolívar Ecuador.

Maria Hamlin és nascuda i graduada als Estats Units, militant feminista amb 35 anys de treball en comunitats de Nicaragua. Maria Hamlin fa més de 13 anys que es troba al capdavant del Moviment per a la Salut dels Pobles a Llatinoamèrica, una organització amb representació en 19 països del continent i que advoca per l’accés a la salut universal.

És un plaer immens tenir-les aquests dies a Barcelona.

En podeu llegir una crònica al mitjà Presenza.

El film Château en Santé a Lleida

El film Château en Santé a Lleida

La Mostra de Cinema La salut #NoEraAixò viatja a Lleida. Després de l'èxit dels tres dies de cinema que vam viure al novembre al centre de Barcelona, aquesta setmana podreu gaudir de Château en Santé a les terres de Ponent. Perquè la salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, [...]