La salut no era això. Mostra de Cinema 2022
28/09/2022
La Mostra de Cinema d'enguany se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de novembre al Cinema Maldà de Barcelona.

La salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, també, tenir condicions laborals dignes. Poder arribar a final de mes. Tenir una casa i els serveis bàsics. Salut és tot allò que fa que les persones es trobin bé. I justament d’això, de trobar-se bé, és del que anirà la Mostra Salut Drets Acció d’enguany.

Perquè volem parlar d’allò que té més impacte en el benestar de les persones, del 10 al 12 de novembre la Mostra omplirà de raons el cinema Maldà per defensar el nostre Dret a la Salut. Perquè la salut són moltes coses: també trobar-nos en una sala de cinema per compartir, reflexionar i aprendre plegades. Us hi esperem!

Reserva’t la data a l’agenda. Ben aviat anunciarem els pel·lícules sel·leccionades que formaran part de la programació de la Mostra Salut, Drets, Acció 2022.

El film Château en Santé a Lleida

El film Château en Santé a Lleida

La Mostra de Cinema La salut #NoEraAixò viatja a Lleida. Després de l'èxit dels tres dies de cinema que vam viure al novembre al centre de Barcelona, aquesta setmana podreu gaudir de Château en Santé a les terres de Ponent. Perquè la salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, [...]