El film Château en Santé a Lleida
13/03/2023
La Mostra de Cinema La salut #NoEraAixò viatja a Lleida. Després de l’èxit dels tres dies de cinema que vam viure al novembre al centre de Barcelona, aquesta setmana podreu gaudir de Château en Santé a les terres de Ponent. Perquè la salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, […]

La Mostra de Cinema La salut #NoEraAixò viatja a Lleida.

Després de l’èxit dels tres dies de cinema que vam viure al novembre al centre de Barcelona, aquesta setmana podreu gaudir de Château en Santé a les terres de Ponent.

Perquè la salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, també, tenir condicions laborals dignes. Poder arribar a final de mes. Tenir una casa i els serveis bàsics. Salut és tot allò que fa que les persones es trobin bé. I justament d’això, de trobar-se bé, és del que anirà la Mostra Salut Drets Acció d’enguany.

El grup de voluntàris membres de Medicus Mundi Mediterrània a Lleida organitzen l’acte de la Mostra projectant la pel·lícula Le Chateu en Santé. Es farà un debat obert amb el públic tractant idees derivades de la visualització gràcies als ponents membres de la FOCCS i Fundació Arrels Sant Ignasi. 

A continuació us recordem la informació.

Hora: de 17:30 a 19:30 amb un “mos” inclòs al finalitzar l’acte. 
Lloc: Screenbox Lleida, Carrer de Pi i Margall, 26, 25004 Lleida 

Inscriu-t-hi ara!