Acomiadem el #CongrésCapçalera amb molts aprenentatges i unes quantes certeses.
15/06/2022
Durant el congrés hem pogut recordar-nos el pes que té l’atenció primària que és qui exerceix la tasca de cures dins el sistema sanitari actual i resignificar i recordar-nos el perquè de la nostra especialitat.

Una Atenció Primària forta i en el centre del sistema és un exercici de cures a nivell de societat, ja que desplaça el benefici del centre i hi posa la vida.

Malgrat es vulgui invisibilitzar i menystenir, seguim creient en que l’Atenció Primària és indispensable, no subjecte a la mercantilització ni a la indústria farmacèutica i amb un valor incalculable.

Volem construir una atenció primària crítica amb el sistema, que sigui pública i universal, amb una mirada transformadora, combativa contra les desigualtats tot accionant, construint i acompanyant a vides que valguin la pena ser viscudes.

El film Château en Santé a Lleida

El film Château en Santé a Lleida

La Mostra de Cinema La salut #NoEraAixò viatja a Lleida. Després de l'èxit dels tres dies de cinema que vam viure al novembre al centre de Barcelona, aquesta setmana podreu gaudir de Château en Santé a les terres de Ponent. Perquè la salut va més enllà dels resultats d’una radiografia o d’una analítica. Salut és, [...]